Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Werkwijze

Iedere persoon is uniek en elke huid is anders daarom werk ik bij Beauderma huidconcept steeds met een zeer persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Ongeacht de indicatie bestaat deze aanpak uit een aantal stappen:


Intakegesprek

Komt u voor de eerste keer dan zal er voorafgaand aan een behandeling een intakegesprek plaatsvinden waarin u als klant al uw wensen, verwachtingen of eventuele problemen van uw huid in kaart kan brengen. Zo kan ik u optimaal adviseren en tegemoet komen.

Huidscan Meten=weten

Bij Beauderma huidconcept wil ik het beste in jouw huid naar boven halen. Met onze zeer geavanceerde huidscan gaan we dieper in de huid kijken en een grondige huidanalyse uitvoeren. De resultaten van deze huidscan geven ons de mogelijkheid om specifiek voor uw huid de beste behandelingen en producten te selecteren. Tijdens de analyse kunt u zelf meekijken en zien hoe de conditie van uw huid op dit moment is. 
Lees meer: zie huidscan

Huidadvies

Na het intakegesprek en de professionele huidscan kan ik u een eerlijk en uitgebreid advies geven over de behandelingen en/of producten die specifiek voor uw huid geschikt zijn. Met de persoonlijke tips kan jij je huid ook thuis verder optimaal blijven verzorgen.

Alle adviezen zijn steeds vrijblijvend maar om ook op lange termijn een optimaal resultaat te kunnen waarborgen is een goede thuisverzorging noodzakelijk.


In drie stappen naar een mooie en vitale huid

1) Intake + Huidscan
meten = weten
2) Behandeling
behandeling op maat, naar de noden van uw huid
3) Thuisverzorging
juiste thuisverzorging voor een blijvend resultaat

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2021 Beauderma | Site: Webstylers