Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Werkwijze Beauderma

Iedere persoon is uniek en elke huid is anders daarom werken wij bij Beauderma steeds met een zeer persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Ongeacht de indicatie bestaat onze aanpak uit een aantal stappen:


Intakegesprek

Als u voor de eerste keer komt zal er voorafgaand aan een behandeling een intakegesprek plaatsvinden waarin u als klant uw wensen, verwachtingen of eventuele problemen van de huid in kaart kan brengen. Zo kunnen wij u optimaal tegemoet komen.

Huidscan

Beauderma huidconcept wil het beste in jouw huid naar boven halen. Met onze zeer geavanceerde huidscan gaan we dieper in de huid kijken en een grondige huidanalyse uitvoeren. De resultaten van deze huidscan geven ons de mogelijkheid om specifiek voor uw huid de beste behandelingen en producten te selecteren. Tijdens de analyse kunt u zelf meekijken en zien hoe de conditie van uw huid op dit moment is. Lees meer :huidscan

Huidadvies

Na het intakegesprek en de professionele huidscan kan ik u een eerlijk en uitgebreid advies geven over de behandelingen en/of producten die specifiek voor uw huid geschikt zijn.

Alle adviezen zijn steeds vrijblijvend maar om ook op lange termijn een optimaal resultaat te kunnen waarborgen is een goede thuisverzorging noodzakelijk.


In drie stappen naar een mooie en vitale huid

1) Huidscan
meten = weten
2) Behandeling
behandeling op maat, naar de noden van uw huid
3) Thuisverzorging
juiste thuisverzorging voor een blijvend resultaat

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2020 Beauderma | Site: Webstylers