Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Over ons

Beauderma huidconcept is een esthetisch schoonheidsinstituut dat zich specialiseert in zichtbare maar ook duurzame huidverbetering.


Gediplomeerd Esthetisch deskundige

Peggy VanhoutAls gediplomeerd esthetisch deskundige /schoonheidsspecialiste ben ik er erop gericht steeds het beste in uw huid naar boven te halen. Wij onderscheiden ons van de meeste andere schoonheidsinstituten doordat wij verder kijken dan alleen de buitenkant van de huid. Zo beschikken wij over het beste huidmeettoestel dat er momenteel op de markt beschikbaar is, hierdoor kunnen wij tot in de diepere huidlagen kijken hoe het met uw huid gesteld is en waar ze nood aan heeft. Onze kennis en kunde houden wij steeds up-to-date door het maandelijks lezen van vakliteratuur, regelmatig bezoeken van vakbeurzen en jaarlijks volgen van bijscholingen.

Visie

Bij Beauderma zijn we ervan overtuigd dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom richten wij ons niet alleen op het verzorgen van de huid langs de buitenkant maar gaan wij met onze hoogwaardige producten en apparatuur op celniveau werken, om zo de huid aan te zetten zichzelf te vernieuwen.

Beauderma werkt uitsluitend op afspraak waardoor alle tijd voor u gereserveerd wordt

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2020 Beauderma | Site: Webstylers