Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Huidscan: meten = weten


Hoe fijn is het om te weten hoe het met uw huid gesteld is?

Elke huid is anders en heeft een andere aanpak nodig om deze weer in balans te brengen of te houden. Om uw huid goed te kunnen verzorgen is het noodzakelijk om te weten in welke conditie uw huid is. Daarom is een correcte, wetenschappelijk onderbouwde huidscan en een compleet huidadvies de eerste stap naar een mooie en vitale huid. Bij Beauderma huidconcept werk ik als een van de weinigen in België met het C+K Multi Skin Test Center MC1000. Het Duitse bedrijf C+K Electronic is al sinds 1986 marktleider op gebied van wetenschappelijke huidmeettoestellen. Deze meettoestellen werken zeer nauwkeurig, ze worden zelfs mee de ruimte in gestuurd om huidmetingen te doen bij astronauten.

Huidmeting Met het C+K Multi Skin Test Center kunnen we daadwerkelijk in de huid kijken en precies in kaart brengen waar uw huid nood aan heeft. De scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien. We meten het vochtgehalte, vetgehalte, elasticiteit, grote van de poriën, rimpeldiepte, roodheid, pigment.  

Tijdens de metingen kunt u zelf alles op het scherm volgen zodat u een juist beeld krijgt van uw huidconditie. Na de metingen krijgt u automatisch de juiste behandeladviezen afgestemd op uw huid. De metingen worden ook steeds opgeslagen zodat er achteraf een vergelijk gemaakt kan worden indien u de adviezen opvolgt. 

Belangrijk om te weten voordat u naar de scan komt!

Om het beste beeld te krijgen van uw huid, wil ik u vragen 'puur natuur' naar de scan te komen. Dit wil zeggen, zonder dagcrème en/of make-up. U reinigt best minimaal 2 uur op voorhand uw huid met een milde reiniger (geen fruitzuren)

Prijs: €39,00 (krijgt u terug in de vorm van een waardebon)

Een correcte huidscan is de basis 
voor een persoonlijk, goed en compleet huidadvies!

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2021 Beauderma | Site: Webstylers