Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Huidscan en huidadvies: meten = weten

Een correcte, wetenschappelijk onderbouwde huidscan is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Bij Beauderma huidconcept werken we als een van de weinigen in België met het C+K Multi Skin Test Center MC1000. Het Duitse bedrijf C+K Electronic is al sinds 1986 marktleider op gebied van wetenschappelijke huidmeettoestellen. Deze meettoestellen werken zeer nauwkeurig, ze worden zelfs mee de ruimte in gestuurd om huidmetingen te doen bij astronauten.

HuidmetingMet het Multi Skin Test Center kunnen we dieper in de huid kijken en waarnemen wat we met het blote oog niet kunnen zien. Met behulp van sensoren meten we het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoopcamera die het huidbeeld vergroot, zo zien we de grootte van de poriën en de diepte van de rimpels.

Tijdens de metingen kunt u zelf alles op het scherm volgen zodat u een juist beeld krijgt van uw huidconditie. Na de metingen krijgt u automatisch de juiste behandeladviezen afgestemd op uw huid. De metingen worden ook steeds opgeslagen zodat er achteraf een vergelijk gemaakt kan worden indien u de adviezen opvolgt.
Een correcte huidscan is de basis voor een persoonlijk, goed en compleet huidadvies!

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2020 Beauderma | Site: Webstylers