Beauderma Overpelt

Uw huid, onze
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Behandeling rosacea / couperose

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening, die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen en dit meestal na het dertigste levensjaar. De karakteristieke kleine haarvaatjes op de wangen (teleangiectasieën) staan bekend als couperose. Wilt u af van die storende roodheden in uw gelaat? De producten van Image Skincare helpen hierbij.
Rasacea / couperose behandeling

Maximale bewezen resultaten met Image Skincare

Image Skincare is een van de snelst groeiende cosmeceuticals uit de verenigde staten. Ze zijn ontwikkeld door een team van internationale artsen. Cosmeceuticals (cosmetica/ farmaceutical) wil zeggen dat de producten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen bevatten, dus veel geconcentreerder zijn dan de traditionele huidverzorging. Ze bevatten uitsluitend de hoogste gradatie farmaceutische ingrediënten die hun werking hebben op celniveau en zo zorgen voor maximale resultaten.

Image Skincare signature lift

  • Intensieve peelingbehandeling op basis van vitamine C en enzymen
  • Prijs: 76,00 € inclusief post treatment kit

Image Skincare is uitsluitend verkrijgbaar bij artsen, dermatologen en huidspecialisten die professioneel opgeleid zijn in de individuele huidverbetering.

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Overpelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2018 Beauderma | Site: Webstylers